Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

Denis Drăguş, transferat la Trabzonspor, cu o zi înaintea meciului decisiv al tricolorilor cu Slovacia

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21642831/1/dragus.jpg

Cluburile Standard Liege şi Trabzonspor au anunţat, marţi, transferul lui Denis Drăguş de la echipa belgiană la gruparea din Trabzon.

“S-a ajuns la un acord cu Standard Liege şi cu jucătorul în privinţa transferului definitiv al fotbalistului profesionist Denis Mihai Dragoş la clubul nostru”, a precizat Trabzonspor.

Standard Liege a notat, pe site-ul oficial, că internaţionalul român a fost transferat la clubul turc.

Atacantul, împrumutat la Gaziantep FK în sezonl trecut, era legitimat la Standard Liege din februarie 2019.  “Clubul nostru doreşte să îi mulţumească lui Denis şi să îi ureze toate cele bune pentru restul carierei sale profesionale”.

În prezent, Denis Drăguş este cu naţionala României la Euro 2024, în Germania.

Meciul României cu Slovacia este programat miercuri, la ora 19.00. De la aceeaşi oră se va disputa celălalt meci din grupă, Ucraina – Belgia, la Stuttgart.

Toate echipele din grupa E de la Euro au câte trei puncte în clasament, fiind departajate de golaveraj. România este lider, urmată de Belgia, Slovacia şi Ucraina.

În optimile de finală se califică primele două clasate, plus cele mai bune patru echipe de pe locul trei în cele şase grupe.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă, iar miercuri, pe 26 iunie, la ora 21 00, va concerta Ruby.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele