Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Deniz Giafer a semnat! Unde va evolua fostul dinamovist

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21659429/1/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-31-07-2023.jpg

Deniz Giafer şi-a găsit echipă după despărţirea de Dinamo. Fundaşul a semnat cu FC Bihor şi va evolua în liga secundă.

Format de la 9 ani în academia clubului din "Ştefan cel Mare", Giafer a debutat pentru Dinamo în Superligă cu trei ani în urmă, pe 19 iulie 2021, într-o victorie împotriva celor de la FC Voluntari, 3-2.

Sezonul următor, când Dinamo a evoluat în eşalonul secund, tânărul apărător în vârstă de 23 de ani a împărţit banderola de căpitan cu veteranul Patriche şi a avut evoluţii bune.

57 de meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă a adunat Deniz în tricoul alb-roşu, înainte să ajungă la formaţia din Oradea.

Alături de Giafer, la FC Bihor a ajuns şi Rodrigo Garcia Accinelli, un portar argentinian de 32 de ani care a evoluat ultima dată la Beroe, în prima ligă din Bulgaria. 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele