Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

Dennis Man a strălucit cu AC Milan! Ce notă a primit

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21711814/1/profimedia-0900233068.jpg

Parma a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia AC Milan, în etapa a doua din Serie A. Primul gol al gazdelor a fost înscris de Dennis Man.

Parma a început foarte bine meciul cu AC Milan, şi Dennis Man a deschis scorul în minutul 2, marcând pentru al doilea meci consecutiv în acest sezon. Pe finalul primei părţi Mihăilă nu l-a putut învinge pe Maignan, în minutul 45+3, iar Man a trecut pe lângă gol în minutul 63. Oaspeţii au egalat în minutul 66, prin Pulisic. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 77, prin Matteo Cancellieri, şi Parma a ajuns la patru puncte în clasament după două etape.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari. Mihăilă a fost înlocuit în minutul 70, iar Man în minutul 75.

Sofascore l-a notat cu 7.5 pe Man, cea mai mare notă de la învingători. Acelaşi punctaj l-a obţinut şi Almqvist. Mihăilă a primit însă doar 6.5, fiind văzut ca al doilea cel mai slab de pe teren de la Parma.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele