Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou

Stranieri Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:53
mail-share icon Email

Dennis Man a înscris din nou, luni în seară, în partida dintre Parma şi Caligari. Deşi a ajuns la trei goluri stagionale şi este cel mai bun marcator a formaţiei italiene, internaţionalul român a fost pus la zid.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21750708/1/profimedia-0909169324.jpg

Parma a fost învinsă de Caligari, scor 2-3, luni seară, în ultimul meci al etapei cu numărul şase din Serie A. După ce echipa lui Răzvan Marin a intrat în avantaj la cabine, Dennis Man a restabilit egalitatea, în minutul 62.

Totuşi, Dennis Man nu a primit doar laude din partea italienilor. Fotbalistul român a fost criticat pentru că este absent pe aproape toată durata unui meci.

"A marcat din nou şi putea să îşi treacă în cont un assist spectaculos, dar Sohm a ratat incredibil. Cu toate acestea, el nu poate juca 10 minute din 90 într-un meci. Multe pase ale celor de la Parma au trecut pe la el şi trebuie să fie mult mai constant pe durata unui meci”, au scris cei de la Parma Live, publicaţia de casă a formaţiei din Serie A.

Răzvan Marin, gol spectaculos împotriva Parmei

Pe lângă Dennis Man, luni seară s-au aflat pe teren alţi doi români. Valentin Mihăilă a fost titular la Parma, dar a fost schimbat la pauză după o prestaţie modestă.

La Caligari a evoluat Răzvan Marin. Mijlocaşul român a intrat pe teren în minutul 73, iar peste doar două minute a făcut 2-1 pentru Caligari, cu o reuşită de senzaţie. Parma a revenit din nou, prin Hernani, în minutul 87, dar scorul final a fost stabilit de Piccoli. Atacantul lui Caligari a marcat la doar câteva secunde după reluarea jocului.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele