Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Dennis Man, luat în vizor de un club de top din Europa! Parma i-a stabilit deja preţul

Serie A Publicat de Vlad Militaru pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21456900/1/man.jpg

Dennis Man traversează o perioadă foarte bună şi reprezintă o piesă importantă pentru Parma în sezonul actual, pentru care a marcat 10 goluri şi a dat 5 pase decisive în 18 meciuri disputate.

Dennis Man, pe lista lui Napoli şi a lui Sassuolo

Evoluţiile fostului jucător de la FCSB au atras atenţia în Italia şi a ajuns pe lista napoletanilor, care s-au despărţit de curând de Eljif Elmas, vândut la RB Lepizig. Pe urmele fotbalistului român s-ar mai afla Sassuolor, echipă aflată pe locul 14 în Serie A.

Transferul s-ar putea face încă din această iarnă, în ciuda faptului că Parma se lupă pentru revenirea in prima ligă.

Dennis Man are deja un preţ stabilit

Suma pe care o solicită Parma în schimbul lui Man este de 8 milioane de euro, plus anumite bonusuri de performanţă. Italienii au plătit pentru Dennis nu mai puţin de 11 milioane de euro, la începutul anului 2021, atunci când l-au transferat de la FCSB.

Fotbalistul român, lăudat de presa italiană

Evoluţiile lui Dennis Man au captat atenţia presei italiene, dedicându-i acestuia un întreg articol în care au amintit de sosirea acestuia la Parma, dar şi cum a fost văzut la acea vreme.

"Cel mai mare talent produs de fotbalul românesc în ultimii ani, aceasta a fost eticheta grea pe care Dennis Man a purtat-o ​​cu el în lunile dinaintea sosirii la Parma. Ochii întregii Europe erau aţintiţi asupra lui şi asupra unei valori de piaţă care prefigura un viitor la un nivel foarte înalt.

Parma, aşadar, disperată să obţină salvarea, a decis să investească în el în sesiunea de iarnă a sezonului 20/21. Şi nu a fost o investiţie mică. 13 milioane de euro, cea mai scumpă achiziţie din acea perioadă. Pe scurt, Man, în vârstă de 22 de ani la acea vreme, ajungea la Parma cu sarcina de a-i salva pe cruciaţi.

O cerere oarecum pretenţioasă pentru un băieţel care în urmă cu câteva săptămâni juca în campionatul României. Impactul lui Man asupra campionatului a fost unul de bun augur, dar o accidentare l-a forţat să încheie sezonul mai devreme", a notat ParmaLive.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele