Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Dennis Man semnează şi va avea un salariu uriaş

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21680296/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-4.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Situaţia lui Man a fost incertă, după ce a avut un sezon excelent în Italia. Acesta a fost pe radarul Borussiei Dortmund, dar finalista Ligii Campionilor nu a mai insistat pentru internaţionalul român.

Man va continua la Parma, iar cei publicaţia tuttomercatoweb.com scrie că internaţionalul român va semna un nou acord, valabil până în 2027.

Man va fi reumunerat cu 2 milioane de euro pe an.

”Este vorba despre un salariu de două milioane de euro pe an şi un contract până în 2027, cu opţiune de prelungire pe încă un an. În momentul revenirii din vacanţă, toată lumea aştepta un anunţ imediat. În schimb, a trecut aproape o săptămână şi Man încă nu şi-a prelungit contractul.

Părţile au pus la punct şi ultimele detalii, după încă o întâlnire care a avut loc recent şi în urma căreia s-a căzut de acord asupra bonusurilor şi clauzei de reziliere. Este această săptămâna anunţului oficial? Probabil că da”
, relatează jurnaliştii italieni.

FCSB l-a cedat pe Man la Parma la începutul anului 2021, pentru suma de 11 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele