Ultima oră
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă pe lista unei echipe din Serie B. ”Sunt doi jucători excelenţi, ieşiţi din comun”

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20982820/1/pwuymmmxzwm4otblndjkmji0mdljytu3ogmxndjhm2rk-thumb.jpg

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au intrat în atenţia unei echipe de Serie B care îşi doreşte să ajungă în primul eşalon al fotbalului italian.

Pisa, echipă la care se află Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus, şi-ar dori să îi aducă pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, dar sumele cerute de Parma pentru cei doi jucători sunt peste puterile financiare ale clubului de pe locul 5 în Serie B.

Acestă situaţie s-ar putea schimba dacă Pisa ar reuşi să promoveze în Serie A, iar Parma nu.

”Căutăm un atacant care să aibă caracteristici diferite faţă de cei pe care-i avem în lot. Piaţa de la Parma? Nu ştiu, are o echipă echilibrată, cu jucători de calitate şi multe alternative.

Dacă va exista vreo oportunitate, vom face ceva. Dar pentru mine Parma, împreună cu Genoa, au impresionat cel mai mult. În opinia mea, Parma are o echipă mai bună decât anul trecut.

Anul acesta am reuşit să vin pe Tardini de câteva ori, anul trecut am făcut-o de mai multe ori pentru că meciurile Pisei nu s-au suprapus, iar Man şi Mihăilă sunt doi jucători excelenţi. Îi cunoaştem şi i-am apreciat mereu. Când Marin îmi vorbeşte despre ei, îmi spune că sunt ieşiţi din comun.

Un alt jucător extraordinar este Moruţan, dar nu mai este nicio surpriză. Îi cunoaştem calităţile şi l-am transferat în speranţa că vom ajunge în Serie A”, a declarat Giovanni Corrado pentru emisiunea ”Calcio Mercato”, conform pianetaserieb.it.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com.
  • 4,5 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele