Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Derby incendiar în Bănie! Câte bilete s-au vândut cu o zi înaintea meciului Universitatea Craiova - FCSB

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21474233/1/universitatea-craiova-csm-politehnica-iasi-play-off-liga-1-betano-14-04-2018.jpg

Partida Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1, şi online, pe PrimaPlay.ro.

Câte bilete s-au vândut până acum

Se anunţă un derby incendiar, atât pe teren, cât şi în tribunele stadionului "Ion Oblemenco". Potrivit Fanatik, oltenii aşteaptă nu mai puţin de 18.000 de spectatori care să îi împingă spre victorie.

Aproximativ 8.500 de bilete s-au vândut cu o zi înaintea meciului cu FCSB, precizează sursa citată. Pe lângă tichetele vândute la punctele tradiţionale din oraş, Universitatea Craiova are şi alţi aproximativ 4.000 de persoane care au abonament la meciurile de acasă.

Universitatea Craiova nu trece printr-o perioadă prea bună, având două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape. Oltenii se află pe locul 4, cu 34 de puncte acumulate în 22 de etape. În schimb, FCSB este liderul Superligii, cu 47 de puncte după 22 de etape disputate.

Alexandru Mitriţă promite o altă atitudine

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care stă foarte bine atât ofensiv, cât şi defensiv. Eu vreau să ne dăm un restart şi sperăm că în meciul de duminică să arătăm o altă faţă şi să facem o figură frumoasă.

Eu cred că acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul, să avem o altă atitudine, să intrăm foarte concentraţi pe teren şi să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru să nu mai repetăm greşelile din trecut" , a declarat atacantul oltenilor în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului.

Antrenorul Craiovei, anunţ războinic înainte de partida cu FCSB

"Urmează un meci greu duminică, trebuie să câştigăm cu orice preţ. Trebuie să analizăm toate greşelile şi să minimizăm toate greşelile pe care noi le-am făcut în meciurile anterioare. Vom juca cu echipa de pe primul loc, pe care o respectăm foarte mult.

Nu e întâmplător că ocupă această poziţie. Urmează un meci în care noi trebuie să ne prezentăm mai bine decât în precedentul.

Bineînţeles că ne gândim să împiedicăm FCSB în lupta pentru titlu, aceasta e ideea. Trebuie să nu facem greşeli copilăreşti aşa cum am făcut până acum, ăsta este principiul. Dacă reuşim să facem acest lucru sunt sigur că vom câştiga" , a spus Ivaylo Petev.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele