Ultima oră
Daniel Pancu a anunţat lotul României U21, pentru meciurile din luna octombrie Daniel Pancu a anunţat lotul României U21, pentru meciurile din luna octombrie
Gestul controversat a lui Dorinel Munteanu, analizat. „Dacă-i făcea lucrul ăsta lui Săpunaru acum încă era spitalizat!” Gestul controversat a lui Dorinel Munteanu, analizat. „Dacă-i făcea lucrul ăsta lui Săpunaru acum încă era spitalizat!”
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş 1-2. Execuţia în stilul lui Cristiano Ronaldo le-a adus victoria piteştenilor. Rezultatele din celelalte meciuri din Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş 1-2. Execuţia în stilul lui Cristiano Ronaldo le-a adus victoria piteştenilor. Rezultatele din celelalte meciuri din Liga 2
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start

Derby-ul cu FCSB vine cu o primă specială pentru cei de la Rapid. ”Nu au mai avut în acest campionat”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21371731/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023-3.jpg

FCSB – Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, începând cu ora 20:30. Partida va fi disponibilă şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din campionatul României şi cele mai puternice confruntări din Liga a 2-a.

FCSB – Rapid, la Prima Sport 1, duminică, de la 20:30

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale duelului cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările uriaşe.

Patronul giuleştenilor, Dan Şucu a explicat că partida cu FCSB vine cu prime extrem de motivante şi a dezvăluit cum e sistemul de stimulente financiare la clubul giuleştean.

 

”Deci sistemul de premiere la Rapid este împărţit în trei. Avem o primă pentru echipele, să spunem, mai prost clasate cu care jucăm. Avem a doua treaptă de premiere pentru echipe precum Universitatea Craiova, unde, repet, prima a fost importantă, iar cea mai mare primă va fi cu FCSB-ul. Aşa avem stipulat, cea mai mare primă este împotriva FCSB-ului.

Deci vor avea o primă mare. Vor avea o primă cum până acum nu au mai avut în acest campionat. O primă specială, băieţii noştri şi staff-ul. Da, repet, îmi va face mare plăcere ca această primă să plece din conturile mele a doua zi dimineaţă, după partida cu FCSB-ul.

Da, deci avem sistemul acesta de premiere şi v-am spus, cea mai mare primă la noi în regulament este împotriva FCSB-ului. Băieţii o primesc la o victorie împotriva FCSB-ului şi de-abia aştept să-mi ia banii”
, a declarat Şucu, pentru Fanatik.

Cu 3 egaluri şi doar două victorii în ultimele 5 meciuri din campionat, FCSB este obligată să câştige derby-ul cu Rapid pentru a fi sigură că termină turul sezonului regular pe primul loc. ”Roş-albaştrii” au 31 de puncte în total, doar cu un punct peste CFR Cluj, ocupanta locului 2 şi principala urmăritoare.

În tabăra cealaltă, Rapid vine după 3 succese şi două remize. Giuleştenii ocupă poziţia a 3-a în clasamentul Superligii, cu un cumul 26 de puncte, iar o victorie în faţa marilor rivali le-ar creşte şansele serios la câştigarea campionatului, obiectivul de altfel asumat de către conducerea ”alb-vişiniilor”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele