Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Destinaţie surprinzătoare pentru Cristi Bud, fostul golgheter al României

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21024140/1/cristi-bud.jpg

Cristian Bud (37 de ani) nu reunţă la fotbal. Acesta a semnat cu cei de la Speed Academy Piteşti, ocupanta locului 2 în Liga 4 a judeţului Argeş

Campion al României cu CFR Cluj în 2010 şi 2012, a fost dat afară recent de la ACS FC Dinamo, echipă din Liga 4, patronată de Nicolae Badea. Vârful s-a certat cu antrenorul Andrei Cristea, fostul atacant de la FCSB, Dinamo sau Poli Iaşi.

Am reziliat contractul cu cei de la Dinamo. Nu m-am certat chiar aşa tare cu antrenorul. Eu sunt un băiat mai simţit. Nu am apucat să arunc cu chiloţii în el (n.r. râde).

Sunt în discuţii cu 2-3 echipe din Liga 3, dar şi cu alte cluburi din Liga 4. Încă mai pot să alerg, încă mă simt bine. Sunt bine pregătit.

Încă nu vreau să mă las. Te laşi doar o dată în viaţă de fotbal”, a spus Cristi Bud, potrivit ProSport.

La Speed Academy, Bud va fi coleg cu un alt jucător experimentat. Este vorba despre brazilianul Roberto Ayza, cu meciuri în prima ligă la Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Mioveni sau Gloria Bistriţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt