Ultima oră
Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO Momentul în care lucrurile puteau să ia o întorsătură la Dinamo. Decizia care a făcut diferenţa!. „Atunci s-a rupt tot! Mulţi ar fi tăiat nişte capete” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Destinaţie surprinzătoare pentru Iasmin Latovlevici. Unde ar putea ajunge fotbalistul de 37 de ani

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21257610/1/lato.jpg

Destinaţie surprinzătoare pentru Iasmin Latovlevici (37 de ani). Liga2.ro informează că fotbalistul de 37 de ani este aproape să ajungă în Liga 4, la Timişul Şag, formaţie ce plăteşte salarii mult peste nivelul eşalonului în care joacă.

Antrenor e un alt nume sonor din fotbalul românesc. Este vorba despre Srgian Luchin, trecut în carieră pe la: Dinamo, FCSB şi CFR Cluj.

Latovlevici, fostul fundaş lateral al celor de la FCSB s-a despărţit de Petrolul, fără măcar să fi jucat un minut, în luna mai a acestui an.

Fanii Petrolului şi-au exprimat aversiunea faţă de Iasmin Latovlevici încă de la primele antrenamente ale acestuia în tricoul ”lupilor galbeni”. Ei s-au afişat cu un banner insultător la adresa fundaşului stânga în urmă cu câteva săptămâni.

Astăzi, cu ocazia antrenamentului echipei noastre, noi, Peluza I Ilie Oană, ne-am exprimat ferm punctul de vedere: Iasmin Latovlevici nu are ce căuta aici!, au postat ultraşii, pe 22 aprilie, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt