Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Dezvăluiri din interior! Motivul pentru care transferul lui Keita de la CFR Cluj la Rapid a picat

Superliga Publicat pe 13 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21732155/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-maccabi-petah-tigva-turul-al-treilea-preliminar-conference-league-15-08-2024-1.jpg

 

 

Săptămâna aceasta, Kader Keita ar fi trebuit să ajungă la Rapid, însă transferul a picat.

Mutarea părea realizată în schimbul sumei de 800.000 de euro, dar negocierile au intrat în impas. Se pare că Dan Şucu nu a vrut să achite toată suma şi în schimb i-a propus lui Neluţu Varga o sumă mai mică, la care s-ar fi adăugat şi sosirea lui Mattias Kait în Gruia.

Cristi Balaj a confirmat în cele din urmă că nu a fost de acord cu propunerea patronului din Giuleşti, deoarece îşi dorea întreaga sumă pe care o cerea pe jucător. În plus, Balaj a dezvăluit că jucătorul a avut şi oferte mai bune din zona arabă.

„Aşa este. Nu neapărat că vrem să scăpăm de jucători, că dacă ar fi aşa i-am lăsa să plece gratis. Noi pentru Keita am avut ofertă din zona arabă mult mai mare. Nu s-a materializat acel transfer. Noi am încercat să intrăm cu cât mai mulţi jucători valoroşi în play-off (n.r. – de Conference League).

Ne pare rău că l-am pierdut şi pe Muhar premergător acelei duble (n.r. – cu Pafos), doar că nu am mai reuşit să-l ţinem. Legat de Ajeti, jucătorul a fost o mare parte din timp accidentat, când Dan Petrescu a vrut să-l folosească nu s-a putut baza pe el din această cauză.

După care jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a merge în alt campionat, având o ofertă salarială mult mai mare decât cea de la CFR Cluj şi era greu să ne împotrivim. Mai ales că s-a obţinut şi o sumă importantă pentru transferul său”, a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

Keita a ajuns la începutul acestui an în Superligă, după ce înainte a evoluat la Ajaccio B, Lille B, Westerlo, Sion şi Sivasspor. Cotat la 750.000 de euro, ivorianul a bifat 11 meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele