Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Dică a adus la Mioveni un jucător dat ca acontat de FCSB. ”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21002968/2/dica.png

Amine Benchaib (24 de ani) a fost adus de CS Mioveni, sub formă de împrumut, de la Kortrijk. Nicolae Dică a dezvăluit că există şi opţiune de cumpărare.

Mijlocaşul belgian a fost dat ca şi transferat la FCSB, conform presei locale. Însă, în cele din urmă a avut loc o răsturnare de situaţie, iar Benchaib a ajuns la formaţia de pe ultimul loc din Superliga, care are însă un început de an perfect, cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent, am spus că am nevoie de un jucător care să facă diferenţă. El nu jucase în ultima perioadă, a fost o problemă acolo cu patronul.I-am spus ce-mi doresc de la el, ce cred eu că poate să dea el, despre campionatul României.

E tânăr, are 24 de ani, are potenţial foarte mare. Nu trebuie acum, după două jocuri, că e jucător de sute de mii, milioane. Avem o opţiune de cumpărare. E un jucător care a evoluat în prima ligă din Belgia, nu e uşor de adus, mai ales la Mioveni”, a declarat Dică, pentru Orange Sport.

  • Amine Benchaib este cotat de Transfermarkt la suma de 450.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele