Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Dinamo ar putea rămâne fără jucători străini din cauza problemelor financiare. ”Sunt îngrijoraţi de situaţia clubului”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20974105/1/dinamo-2023-liga-2.jpg

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, şi Ovidiu Burcă, antrenorul formaţiei bucureştene, au explicat situaţia în care se află ”alb-roşii” în acest moment. 

Dinamo poate rămâne fără jucători străini din cauza problemelor financiare. Clubul ar putea ajunge la 2 luni de neplată a salariilor, iar în acestă situaţie jucătorii străini îşi pot depune memorii şi devin liberi de contract.

”Sunt jucători care au nemulţumiri absolut naturale. Sunt îngrijoraţi de situaţia clubului, de întârzierile salariale. Există jucătorii care au luat în calcul şi au întrebat în condiţii ar putea pleca. Noi ne menţinem fermi pe poziţie.

Avem nevoie de ei, de lot. Trebuie să menţinem condiţii decente. În contextul în care avem interdicţie la transferuri, nu vom renunţa la jucători decât dacă nu avem nevoie de ei”; a spus Vlad Iacob pentru Radio Dinamo 1948.

”E vorba de incertitudinea care planează asupra clubului. Sunt mulţi care spun că ar fi mai bine să existe un moment zero, faliment, aceste discuţii nu fac bine clubului. Ei sunt atenţi la lucrurile astea, au semne de întrebare.

Nu putem garanta că intrăm în normalitate, unii îşi fac probleme. Dar nu a existat niciodată o poziţie de ruptură totală, ci discuţii preocupări printre jucătorii străini, cei cu familii, care au credite, leasinguri, alte îndatoriri. Poziţii clare de forţă, «Nu mai venim, nu mai continuăm», nu au existat”, a adăugat Ovidiu Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele