Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Dinamo continuă sa sufere! Loviturile primite de "câini" după derby-ul cu Rapid

Dinamo Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21475349/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-2.jpg

Dinamo Bucureşti a pierdut acasă, scor 1-2, cu Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Dinamo rămâne fără doi titulari

După derby-ul cu Rapid, veştile proaste nu se opresc pentru Dinamo. Gabriel de Moura şi Josue Homawoo nu vor juca în următorul meci al lui Dinamo, în deplasare cu FCU Craiova.

Gabriel de Moura, fundaşul în vârstă de 35 de ani,a părăsit terenul accidentat în meciul cu Rapid şi sunt şanse foarte mici să se poate recupera, au tranmis cei de la Radio Dinamo 1948.

Jose Homawoo, fundaşul central francez, este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene din acest sezon.

Ce a spus Vasile Miriuţă după înfrângerea lui Dinamo

Vasile Miriuţă a comentat situaţia lui Dinamo şi a tras un semnal de alarmă referitor la faptul că rezultatele lipsesc în acest început de an. Antrenorul nu înţelege de ce nu a fost adus un antrenor român, care să salveze echipa bucureşteană de la retrogradare.

”Dinamo nu a jucat rău (n.r. cu Rapid), dar experienţa şi calitatea jucătorului individual au făcut diferenţa, ăsta e adevărul! (n.r. Nu îţi dă încredere Dinamo?) Nu are cum să îmi dea încredere dacă nu câştigă, mai bine joci mai puţin spectaculos sau rău, dar câştigau partida de aseară. Punctele îţi aduc încredere şi tot, aşa joci bine şi pierzi.

Vă spun cinci antrenori români care merită să fie la Dinamo, acum, peste Kopic. Acum îi respectăm pe toţi cum ne-au respectat şi ei când am plecat în străinătate, dar nu trebuia adus un antrenor străin la Dinamo ca să o salveze, hai să fim serioşi. Eu nu îi văd să se salveze!”, a concluzionat Vasile Miriuţă, la Fotbal Show.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele