Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”

Dinamo Publicat astăzi, 19:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21764327/1/profimedia-0592883434.jpg

 

 

Dinamo este pe punctul de a da lovitura pe piaţa transferurilor. 

„Câinii” sunt aproape de a bate palma cu un fotbalist trecut pe la Aston Villa şi Sevilla.

Este vorba despre Antonio Luna (33 de ani), jucător rămas liber de contract după despărţirea de formaţia greacă, Volos.

Jucătorul spaniol a ajuns deja la Bucureşti pentru a purta ultimele negocieri cu Dinamo, notează jurnalistul Emanuel Roşu. Fundaşul stânga va efectua viza medicală în cursul zilei de luni, iar dacă totul va decurge normal şi nu va apărea nimic neprevăzut, va semna cu Dinami şi va începe imediat antrenamentele, notează GSP.

Antonio Luna va semna un contract până în vara anului viitor cu opţiune de prelungire.

Antonio Luna, 125 de partide în LaLiga

Antonio Luna şi-a început cariera de fotbalist la academia celor de la Sevilla, pentru care a bifat 29 de partide şi a cucerit Cupa Spaniei în 2010.

Fundaşul spaniol care a evoluat în ultimii 2 ani pentru Volos a plecat de la Sevilla la Aston Villa în schimbul sumei de două milioane de euro. Pentru englezi, Antonio Luna a bifat 18 apariţii, dintre care 17 au fost în Premier League.

Antonio Luna a plecat apoi în Italia, la Verona şi Spezia, iar în 2015 s-a întors în Spania, unde a jucat pentru Eibar, Levante, Rayo Vallecano, Girona şi Cartagena.

  • 125 de partide a bifat Antonio Luna în LaLiga
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a fostului jucător de la Sevilla, conform site-urilor de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele