Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

Dinamo pregăteşte campania de iarnă. Două nume surprinzătoare pe lista de transferuri

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21383569/1/universitatea-craiova-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-11-2023-3.jpg

Dinamo are o situaţie complicată în Superliga. Formaţia lui Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc, cu doar 10 puncte în 16 etape. Pentru a se redresa, ”câinii” au nevoie de o campanie bună de transferuri în iarnă, iar primele ţinte sunt surprinzătoare.

Cei de la informaţiademuscel.ro scriu că este vorba despre: Ştefan Ghiţă (22 de ani) şi Laurenţiu Hagiu (21 de ani), de la Muscelul Câmpulung, liderul Seriei 5 din Liga 3.

Ştefan Ghiţă este atacant şi căpitan la Câmpulung, în timp ce Laurenţiu Hagiu evoluează pe postul de fundaş şi a mai fost legitimat la echipe din Superliga, la Oţelul şi FC Voluntari.

Ovidiu Burcă, discurs fără menajamente. ”Eu m-am săturat!”

 

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Recunoscut pentru răbdarea pe care o are cu jucătorii, Ovidiu Burcă a schimbat foaia după eşecul în faţa oltenilor şi şi-a criticat elevii.

”Ce mai poate fi de spus? Din păcate, am pierdut. Noi avem nevoie de foarte multe ocazii să marcăm. Atunci când marcăm, VAR-ul îl anulează. Adversarii au nevoie de jumătate de ocazie ca să înscrie.

Au trecut şase luni de zile de când le-am cerut răgaz tuturor, să formăm o echipă. Nu mai vreau să aud că am luptat, că am avut agresivitate, că am avut dorinţă, lucrurile astea nu sunt suficiente pentru a câştiga meciuri.

Ca să câştigi, trebuie să fii organizat, trebuie să fii inteligent, trebuie să fii calm, să controlezi jocul. Doar din dorinţă şi din atitudine nu poţi câştiga meciuri.

Eu m-am săturat să aud că echipa arată, că avem... Am stat şase luni şi am absorbit toate şocurile. E momentul ca şi jucătorii să dea mai mult. Sunt şase luni de în zile în care le-am pus la dispoziţie tot ce au avut nevoie ca să ajungă la un nivel bun.

Eu i-am apărat tot timpul, îi voi apăra în continuare, dar este momentul să înţeleagă că au venit la un club care are nevoie de jucători curajoşi, inteligenţi, care să ştie să gestioneze presiunea.

Echipa trebuie să arate altfel. Avem nevoie de mai mult, avem nevoie de claritate, de linişte, de personalitate. Avem nevoie de jucători care să ştie că au venit la clubul ăsta. Clubul a avut răbdare cu ei”
, a spus Burcă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele