Ultima oră
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA
Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea

Dinamo se întăreşte cu un jucător ce a evoluat sezonul trecut în Superliga

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21226985/1/cretu.jpg

Dinamo continuă să aibă interdicţie la transferuri şi astfel Ovidiu Burcă va trebui să se descurce cu lotul cu care a promovat din Liga 2.

”Câinii” se bucură însă de jucătorii reveniţi din împrumut. Mijlocaşul lateral Geani Creţu (23 de ani) revine la Dinamo, după ce sezonul trecut a evoluat la FC Argeş.

”Mâine o să fiu la reunire! În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă!

Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament şi-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”
, a declarat Creţu, pentru Gazeta Sporturilor.

Creţu a fost om de bază la FC Argeş, formaţie care a pierdut barajul de menţinere în Superliga, în detrimentul celor de la Dinamo. Mijlocaşul nu a evoluat în această ”dublă”.

În contextul transferurilor blocate, Creţu ar putea fi o adevărată ”gură de oxigen” pentru antrenorul dinamovist, deoarece este un fotbalist polivalent, ce poate juca: fundaş dreapta, mijlocaş dreapta, aripă dreapta, mijlocaş central şi mijlocaş stânga.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele