Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Dinamoviştii vor fi prezenţi în număr mare la FCSB - ”U” Cluj. ”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20778352/1/mszoyxnopte3yjq4nzvlmjc2mzm2mdq2mddky2nintczzjhhmde5-thumb.jpg

FCSB o va întâlni, în prima etapă a SuperLigii României pe nou-promovata ”U” Cluj, dar se pare că ardelenii vor avea parte de ajutor din partea dinamoviştilor.

Chiar dacă ”U” Cluj a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, ”câinii” vor să îşi susţină ”fraţii” în partida contra celor de la FCSB, cea mai mare rivală a echipei ”roş-albastre”. 

"Pentru că suntem fraţi. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de fraţii de la "U" Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Naţională. Mobilizarea!", a fost anunţul celor din PCH, pe Facebook.

”U” Cluj va juca primul meci în Liga 1, după o pauză de 7 ani. La finalul sezonului 2014 - 2015, formaţia clujeană retrograda în Liga 2, dar cu toate acestea Erik Lincar este foarte încrezător în echipa sa înaintea partidei

Ce a spus Toni Petrea înaintea partidei

"Ne aşteptăm să avem parte de susţinerea suporterilor. Mă bucur că vine lumea la stadion, s-a văzut şi la amicalele verii. Suntem optimişti, încrezători pentru acest start din campionat, dar şi pentru meciurile din Conference League.

Vom vedea de mâine seară roadele muncii lor de la antrenamente. Vrem să începem cu victorie. Chiar dacă vom juca cu o nou promovată, cei de acolo au adus jucători cu ştate vechi în Liga 1 şi chiar din străinătate, este o echipă experimentată.

Dispunem de un lot destul de valoros şi numeros, astfel că vom avea nevoie de toată lumea. Important este să facem un meci bun acolo, în Georgia, dar, până atunci, trebuie să fim atenţi la meciul cu U Cluj.

Sezonul trecut e istorie, am analizat ce nu a funcţionat, permanent vrem să ne îmbunătăţim stilul de joc, atât individual, cât şi colectiv", a spus Toni Petrea.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele