Ultima oră
Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile
”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova ”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla” VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla”
FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!”  VIDEO EXCLUSIV

FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!” VIDEO EXCLUSIV
E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV
Un fan al echipei Atletico Madrid a fost suspendat pe viaţă după ce a aruncat cu obiecte în timpul meciului cu Real Madrid Un fan al echipei Atletico Madrid a fost suspendat pe viaţă după ce a aruncat cu obiecte în timpul meciului cu Real Madrid

Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?

Echipa nationala Publicat astăzi, 19:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21750062/1/profimedia-0872537077.jpg

România a început bine în mandatul lui Mircea Lucescu, iar speranţele pentru calificarea la Cupa Mondială sunt mari! Fanii speră la o prezenţă istorică la turneul final mondial, mai ales că Mircea Lucescu era principalul nume rostit după plecarea lui Edward Iordănescu, când venea vorba de cel mai indicat selecţioner.

Visul s-a împlinit, Lucescu senior a fost numit selecţioner de Federaţia Română de Fotbal, iar Răzvan Burleanu a declarat că, în viitor, peste câţiva ani poate, selecţioner ar putea fi Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, care a făcut şi face istorie pentru grecii de la PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu, posibil viitor selecţioner al naţionalei României

Răzvan Lucescu a mai avut un mandat de selecţioner, în perioada aprilie 2009 - iunie 2011. Întrebat despre o posibilă revenire acum ceva timp, tehnicianul lui PAOK a spus că nu se gândeşte la aşa ceva şi a punctat că îi place să fie la cârma unei echipe de club.

"Eu am spus că echipa, echipele naţionale sunt închise pentru moment în ceea ce mă priveşte. Nu mă văd antrenând din nou o echipă naţională! Îmi place aici, la PAOK Salonic, îmi place acolo, pe teren, îmi place să fiu zi de zi implicat. E cu totul şi cu totul o altă meserie.

Una e aceea de selecţioner, una este de antrenor de echipă", a declarat Răzvan Lucescu, conform GSP.

Recent, în cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu a declarat că l-ar vrea, în viitor, pe Răzvan Lucescu selecţioner:

Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori să colaborăm cândva, să fie selecţioner, merită această şansă şi această oportunitate”.

Până atunci, Răzvan Lucescu întâlneşte FCSB cu PAOK, în Europa League

PAOK Salonic, viitoarea adversară a FCSB în Liga Europa, antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 0-1, derbiul cu Aris Salonic, în etapa a şasea din campionatul grec.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a derby-ului oraşului Salonic, disputat împotriva lui Aris. În partea secundă Martin Montoya i-a oferit un assist lui Manu Garcia şi acesta a înscris unicul gol al meciului, în minutul 63. După ce echipa sa a primit gol, Răzvan Lucescu a efectuat patru schimbări în decurs de numai 9 minute, dar PAOK nu a înscris şi Aris s-a impus cu 1-0.

În clasament, PAOK a picat pe locul al treilea, cu 13 puncte, urmată de Aris, pe locul 4, cu 11 puncte.

Joi, 3 octombrie, la Salonic, PAOK va înfrunta campioana României, FCSB, în Liga Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt