Ultima oră
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Dominic Marcu debutează cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă la Transalpina Challenge

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21613058/1/marcu.jpg

Dominic Marcu, a avut parte de un vis împlinit în acest weekend, aliniindu-se la start pentru prima data cu noua sa maşină de curse Tesla Model S Plaid, unică în Europa, în cadrul etapei Transalpina Challenge din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC).

Traseul tehnic şi scenic al Transalpinei a oferit o experienţă captivantă, iar prezenţa numeroşilor susţinători a fost încurajatoare pentru Dominic, care le mulţumeşte călduros.

„Este un moment special pentru mine să fiu la start cu această maşină incredibilă. Participarea a fost o provocare, dar sunt încântat de performanţele şi stabilitatea Model S Plaid. Piesele de la Unplugged Performance au transformat maşina într-una cu adevărat competitivă”, a declarat Dominic Marcu.

Cu ajutorul frânelor de carbon de la Unplugged Performance, maşina de 2000 de kg a fost oprită eficient şi pe o distanţă scurtă, chiar şi la viteze de peste 200 km/h. Cu toate acestea, echipa recunoaşte că mai este nevoie de multe ajustări şi teste pentru a optimiza aderenţa.

„Setările realizate împreună cu echipa noastră de experţi condusă de campionul Gunther Graef, au fost exact ce aveam nevoie pentru a obţine rezultate bune. Am învăţat multe în acest weekend şi sunt sigur că ne vom acomoda din ce în ce mai bine cu maşina în viitoarele etape”, a adăugat Dominic.

Dominic Marcu a obţinut locul 4 în clasamentul general al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă - Masters şi locul 1 la categoria 3.

Pe lângă debutul cu Model S Plaid, echipa lui Dominic s-a bucurat şi de prezenţa influencerului Sebastian Cotofana, care a avut parte de o experienta în dreapta cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa powered by George.

Următorul eveniment este programat pentru 8-9 iunie la Shopping City Târgu Mureş, unde Dominic va fi prezent cu Tesla Model 3 Performance de curse, iar apoi echipa se va pregăti pentru etapa CNVC Cupa Mediaşului, pe 14-16 iunie.

Dominic Marcu îşi exprimă recunoştinţa faţă de partenerii şi susţinătorii săi care au făcut posibilă realizarea acestui vis şi aşteaptă cu nerăbdare următoarele provocări din campionat.

Participarea sa este susţinută de George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec, Dronshop şi Ministerul Mediului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele