Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Dominic Marcu va participă la Trofeul Straja cu Tesla Model S Plaid

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21706454/1/marcu.jpg

În weekendul 24-25 august, Dominic Marcu va lua startul la Trofeul Straja, o etapă importantă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Traseul spectaculos, plin de viraje şi cu o diferenţă de nivel considerabilă, este cunoscut ca drumul care leagă Lupeni de Staţiunea de schi Straja, un loc unde Dominic, pasionat de schi, se simte ca acasă.

„Mă simt ca acasă nu doar datorită locaţiei, ci şi datorită localnicilor care m-au primit mereu cu braţele deschise. Revin cu drag şi sunt extrem de entuziasmat să particip pentru prima dată cu noua mea maşină, Tesla Model S Plaid, care este o premieră absolută în Europa”, a declarat Dominic Marcu. Cu o putere impresionantă de 1020 de cai, acest vehicul electric este pregătit să performeze la cel mai înalt nivel.

Modelul S Plaid a suferit multiple transformări pentru a fi competitiv, graţie pieselor dezvoltate de Unplugged Performance din SUA, parteneri de încredere ai acestui proiect inovator. Dominic este susţinut de echipa sa, condusă de campionul Gunther Graef, care a pregătit maşina în cele mai mici detalii pentru această etapă.

Obiectivul principal al lui Dominic este să îmbunătăţească timpul de referinţă pentru maşini electrice, stabilit sezonul trecut şi să repete performanţa unui podium la general, fiind cel mai rapid turism din concurs.

„Aşa cum v-am obişnuit, vom aduce la etapă şi un model de serie Tesla, pe care îl vom testa şi despre care vom discuta în detaliu.”

Visul lui Dominic Marcu nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor săi: George – primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec şi Ministerul Mediului.

„Abia aştept să mă întorc la Straja, să mă reîntâlnesc cu oamenii dragi de acolo şi să facem un spectacol de neuitat alături de colegii înscrişi la competiţie,” a adăugat Dominic Marcu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele