Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Dopat pentru a treia oară! Sportivul care continuă să încalce regulile avea un meci foarte important peste o săptămână!

Box Publicat de Tudor Moisa pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21276464/1/skysports-dillian-whyte-boxing-5348588.jpg

Boxer-ul britanic Dilian Whyte pare că nu se învaţă minte. Acesta a fost din nou prins dopat, iar lupta sa împotriva lui Anthony Joshua a fost anulată.

În vârstă de 35 de ani, boxer-ul născut în Jamaica a picat un test anti-doping în cursul zilei de sâmbătă.

Peste doar o săptămână urma să aibă loc meciul de box dintre Whyte şi Joshua, o reeditare a ceea ce în urmă cu opt ani era partida pentru titlul la categoria grea. Atunci, Joshua şi-a adjudecat centura.

Aceasta nu este prima dată când Whyte este prins dopat.

În 2012, Whyte a fost prins dopat după partida împotriva maghiarului Sandor Balogh. În 2019, după meciul cu Oscar Rivas, rezultatele lui Dilian Whyte de la testul anti-doping au fost neconcludente. 

Partida dintre Whyte şi Joshua trebuia să aibă loc la celebra O2 Arena din Londra. 

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele