Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Două echipe importante din Italia se bat pentru semnătura lui Daniel Boloca

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21696294/1/profimedia-0810339124.jpg

Sassuolo a retrogradat în Serie B, la finalului sezonului precedent. Legitimat la echipa italiană este Daniel Boloca, care se pare că nu va evolua în al doilea eşalon italian.

Presa din Italia a anunţat că Fiorentina şi Bologna se bat pentru semnătura fotbalistului de 25 de ani!. Fiorentina va evolua în Conference League, după ce a terminat pe poziţia a 8-a în Serie A, iar Bologna s-a calificat în Champions League, de pe locul 5.

"Bologna şi Fiorentina sunt cluburile cele mai interesate de Boloca, care a sosit vara trecută de la Frosinone. În acest sezon, mijlocaşul a jucat în 30 de meciuri în Serie A, marcând şi un gol, împotriva echipei din Bologna. Potrivit Transfermarkt, valoarea jucătorului este de aproximativ 10 milioane de euro, iar în acest moment, având în vedere echipele interesate, pare puţin probabil ca Boloca să rămână la Sassuolo", a anunţat presa din Sassuolo.

Daniel Boloca a jucat un meci în naţionala României, în 2022, iar mai apoi a luat decizia de a reprezenta Italia, în cazul în care va fi convocat. Partida în care a evoluat Boloca a fost una amicală, astfel că mijlocaşul poate fi convocat de către Luciano Spalletti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele