Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Dragisa Gudelj, de la Cordoba, s-a prăbuşit din nou pe teren la un meci

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21408953/1/gud.jpg

Fundaşul echipei Cordoba, Dragisa Gudelj, s-a prăbuşit pe teren, duminică, în prima repriză a meciului cu Melilla, din liga a treia spaniolă, la opt luni după ce a suferit un stop cardiac la altă partidă, relatează AP.

Cordoba a precizat că Gudelj, în vârstă de 26 de ani, se simte bine şi este supus unor investigaţii la un spital din Melilla.

Jucătorul s-a ridicat imediat după ce a căzut pe spate în minutul 28, dar părea ameţit în timp ce coechipierii şi adversarii se grăbeau spre el.

Unii jucători s-au îndreptat spre ambulanţa de lângă teren, iar medicii au alergat cu o targă. Gudelj a ieşit pe picioare de pe teren înainte de a fi înlocuit şi dus la spital.

Potrivit Diario Cordoba, jucătorul nu şi-a pierdut cunoştinţa, iar defibrilatorul pe care îl avea i-a salvat viaţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt