Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Dragoş Militaru bifează primul punct în play-off-ul ligii secunde. ”Echipa este foarte unită”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21090337/1/dragos-militaru-unirea-dej-liga-2.png

Gloria Buzău şi Unirea Dej au remizat, sâmbătă, scor 0-0, în etapa a treia din play-off-ul Ligii a II-a.

Partida a fost una liniştită în prima parte, fără ocazii prea mari. Buzoienii au lovit bara în a doua parte, în minutul 75.

Dragoş Militaru a tras concluziile, la capătul partidei ce a adus primul punct în play-off pentru tânăra echipă din Dej.

 

”Cred că am făcut un joc bun în deplasare şi am obţinut un punct care ne dă moral şi încredere pentru meciurile viitoare din play-off. Fiecare punct pe care îl acumulăm în play-off ne bucură foarte mult, dar cel mai mult mă bucur pentru băieţi, pentru că nu le-a fost uşor.

Mă refer aici la Cătinean, care vine după un 2022 foarte greu pentru el din cauza accidentării, Chira care azi a jucat pe o poziţie nouă pentru el, Roş s-a aflat la primul meci din 2023, Matiş a venit după o perioadă nu tocmai uşoară în care a fost uşor accidentat şi de asemenea azi a evoluat pe o poziţie nouă pentru el, iar Călugăr s-a aflat la primul lui joc ca titular în Liga 2.

Nu doar ei sunt de remarcat, ci toţi jucătorii, pentru felul cum au arătat din punct de vedere fizic, mental şi tactic în această confruntare. Echipa este foarte unită şi o să luptăm până la final pentru orice punct pus în joc”
, a spus Militaru, pentru site-ul clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele