Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Dragoş Militaru e pe radarul unui club din Liga 2. Tânărul antrenor a impresionat la Unirea Dej

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21603958/1/militaru.jpg

Cristian Pustai nu mai este antrenorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ! Decizia vine după ce antrenorul a avut o discuţie cu conducerea.

De numele lui Pustai se leagă promovarea moldovenilor în Liga 2. Decizia poate fi explicată de problemele interne ale clubului.

O posibilă variantă de înlocuitor este Dragoş Militaru (34 de ani). Tânărul antrenor a revenit în a doua parte a sezonului la Unirea Dej şi a fost foarte aproape de un miracol.

Militaru a fost pe punctul să îi salveze pe clujeni de la retrogradare, dar diferenţa s-a făcut la golaveraj, în detrimentul celor de la Dumbrăviţa.

Dorin Goian e dorit de suporterii Ceahlăului

Suporterii au votat pe cine doresc pe banca tehnică. Fostul fundaş Dorin Goian a câştigat categoric, cu 68% din voturi. Acesta este liber de după ce s-a despărţit în vară de Foresta Suceava.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele