Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Dragoş Militaru revine! Tânărul tehnician a revenit la formaţia unde a impresionat

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21365429/1/militaru.jpg

Tânărul antrenor Dragoş Militaru (33 de ani) se întoarce la Unirea Dej, formaţie pe care a dus-o sezonul trecut în play-off-ul ligii secunde.

El a plecat în vară la Chindia Târgovişte, dar a fost demis, după doar 3 etape şi acum revine la echipa unde a impresionat şi unde e foarte apreciat de suporteri.

” Bine ai (re)venit, Dragoş MILITARU!

Cel mai tânăr antrenor (33 de ani) din primele două divizii ale României revine pe banca Unirii Dej. Tehnicianul originar din Gorj a semnat un contract valabil până în vara anului viitor, cu posibilitatea de a-şi prelungi înţelegerea pentru încă un sezon. Militaru îi va avea ca secunzi pe Eusebio Şuvagău şi Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile-Mircea Şleam.

Cu Dragoş Militaru pe banca tehnică, în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înfiinţare, echipa noastră a revenit pe a doua scenă fotbalistică. Apoi, tehnicianul în vârstă de 33 de ani şi elevii săi au reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului: calificarea în Play-off-ul Ligii 2”
, este comunicatul celor de la Dej.

Militaru îi ia locul lui Dacian Nastai. Acesta a lăsat Unirea Dej pe locul 18, cu doar 7 puncte marcate, în 10 etape. Interimatul a fost asigurat de secundul Eusebio Şuvagău.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele