Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Dramă în Giuleşti! Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au trecut la penalty-uri de Aris Salonic

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21287586/1/dinamo-kiev-aris-salonic-preliminarii-conference-league-17-08-2023.jpg

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins la loviturile de departajare joi seara, pe Giuleşti, scor 6-5, echipa greacă Aris Salonic, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Neven Djurasek a deschis scorul în Giuleşti, pentru Aris Salonic, în minutul 39, iar fornaţia ucraineană a reuşit să egaleze pe final de repriză, în minutul 45, la golul lui Nazar Voloshyn.

Echipa lui Mircea Lucescu nu a renunţat la ideea de a înscrie golul victoriei, iar Oleksandr Karavaev, introdus în minutul 72, a marcat pentru 2-1 în minutul 85 şi partida din Giuleşti a intrat în prelungiri, pentru că în meciul tur Aris câştigase cu scorul de 1-0.

În minutul 106 croatul Pavicic, de la Aris, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, golurile nu au venit şi s-a ajuns la loviturile de departajare. Dinamo Kiev a deschis seria cu gol, Menendez (Aris) a fost primul jucător care a ratat – Buschan apărând şutul spaniolului. Samba Diallo a făcut 3-1 pentru Dinamo Kiev după care Rupp a marcat pentru Aris. Choutesiotis a apărat şutul jamaicanului Parris (Dinamo Kiev), Franco Ferrari a adus egalitatea, 3-3, dar Benito i-a adus din nou în avantaj pe ucraineni, iar Christodoulopoulos a făcut 4-4.

Diachuk şi Zamora au marcat în prima serie KO, apoi Dobinchok a înscris şi Odubajo a trimis peste poartă, semnând calificarea lui Dinamo Kiev.

mail-share icon Email
viewscnt