Ultima oră
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga

Duel electrizant în NBA! Oklahoma City Thunder şi San Antonio Spurs au făcut spectacol în pre-sezon

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 10 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21342268/1/profimedia-0812438677.jpg

Oklahoma City Thunder şi San Antonio Spurs au făcut show în pre-sezon. Prima repriză a fost una de zile mari, câştigată de Spurs cu 81 la 74.

A doua repriză a fost mai slabă din punct de vedere ofensiv, din cauză că în pre-sezon titularii joacă aproape în totalitate doar în prima parte.

Scorul final a fost 122 la 121 pentru OKC. La Spurs a debutat Wembanyama, primul pick în draft-ul din acest an. Francezul a încheiat disputa cu 20 de puncte şi 5 recuperări. Wemby a avut şi un adversar pe măsură, Holmgren, alegerrea cu numărul doi în draft-ul din 2022. Jucătorul de la OKC a ratat sezonul precedent din pricina unei accidentări, iar noaptea trecută a înscris 21 de puncte şi a avut 9 recuperări.

Concomitent cu această partidă, New York Knicks a învins Boston Celtics, 114-107. O altă dispută spectaculoasă a fost cea dintre Lakers şi Brooklyn Nets. Formaţia din Los Angeles s-a impus cu 129 la 126.

În această seară, Real Madrid întâlneşte Dallas Mavericks, de la ora 21:45, iar la noapte vor mai avea loc alte şapte dispute din pre-sezonul NBA.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele