Ultima oră
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă
VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător

Dumitru Dragomir a explicat motivul rezultatelor slabe de la FCSB, care au dus la demisia lui Dică. ”Ştiu sigur ce s-a întâmplat acolo”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905879/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, conform informaţiilor apărute în această dimineaţă, dar neconfirmate la nivel oficial de antrenor sau de club. Gigi Becali a anunţat că nu mai refuză demisia lui Dică, dacă aceasta va fi iar înaintată, iar luni dimineaţă, după jocul cu Universitatea Cluj, tehnicianul a decis să plece.

FCSB a pierdut cu 2-1 în deplasare la ”U” Cluj, după o partidă foarte slabă a ”roş-albaştrilor” şi o primă repriză dominată autoritar de trupa lui Neagoe. Dacă la finalul meciului ruptura dintre Dică şi jucători era destul de clară, în acestă dimineaţă aceasta a fost confirmată de demisia tehnicianului.

Dică lasă echipa pe locul şapte în SuperLigă, cu 20 de puncte adunate în 14 partide, dar cu şanse de a termina pe loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a comentat situaţia de la FCSB şi e de părere că Dică a pierdut vestiarul, iar acest lucru a dus la rezultatele slabe din campionat, dar mai ales din Conference League.

"După discursul lui Gigi de aseară, am ştiut sigur că a fost dat afară. Echipa nu merge, e haos la echipă. Nu ştiu cât de vinovat este Dică, dar fiecare juca pentru el. Are lot bun, dar e o echipă slabă.

De data asta, nu s-a mai băgat Gigi. Eu ştiu sigur ce s-a întâmplat acolo. Au câştigat câteva meciuri cu noroc, cu câteva 11 metri. Când am spus că e haos total la echipă, m-a contrat MM Stoica.

Dică nu e antrenor slab, dar n-a putut să strunească echipa. Toată lumea zice de apărare, apărare. Dacă rămâi doar cu fundaşii centrali, n-ai cum. Pe Dawa se urca mingea ca veveriţa, nu putea să o stăpânească. Dar nu acolo au pierdut ei, pierd la mijlocul terenului. Jucător de mare valoare e acela care ştie să se aşeze pe teren, ştie să dea pasă imediat, ştie să facă presing.

Dică va fi un antrenor bun, o să vedeţi. E inteligent. Are zahărul, dar nu ştiu dacă are şi biciul. Jucătorii trebuie să mai ştie şi de frică. Îl vezi că nu poate, îl dai afară ca pe o măsea stricată.

Faptul că FCSB schimbă câte 4-5 jucători pe meci, nu poţi să ai o echipă. Uitaţi-vă la Rapid, Mutu face schimbări abia spre finalul meciului. Uite că Gigi nu s-a mai implicat, antrenorul a făcut schimbările", a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele