Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Dumitru Dragomir anunţă următorul jucător care va pleca pe o sumă importantă din SuperLigă. ”E singurul fotbalist român care poate juca în străinătate acum”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20876032/1/romania-bosnia-hertegovina-liga-natiunilor-26-09-2022.jpg

Echipa naţională a încheiat grupa 3 din Nations League pe ultimul loc şi a retrogradat în Liga C a competiţiei unde va întâlni adversari mai slab cotaţi.

Chiar dacă rezultatele celor două meciuri cu Finlanda, 1-1 şi cu Bosnia, 4-1, nu au fost îndeajuns pentru ca România să nu retrogradeze, Dumitru Dragomir l-a remarcat pe Nicuşor Bancu (30 de ani) ca fiind unul dintre cei mia buni jucători din cele două dueluri din Nations League şi crede că are şanse mari să se transfere la o echipă din afară.

”Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar meciul din Finlanda l-a făcut bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaş,  a dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziţia de fundaş.

A greşit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care ştie bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut şi cu două milioane, poate să fie vândut şi cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

  • Nicuşor Bancu are 28 de selecţii la naţionala României şi a reuşit să înscrie două goluri şi să ofere şase pase de gol.
  • Fundaşul lateral este cotat la 1.7 milioane de euro, conform site-ului de specialitate, Transfermarkt.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt