Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21410204/1/profimedia-0774777837.jpg

Atacantul norvegian Elring Haaland a fost extrem de nervos după ce, deşi a trimis o pasă perfectă pentru Jack Grealish, arbitrul a fluierat un fault asupra sa şi a oprit faza din finalul meciului dintre Manchester City şi Tottenham, scor 3-3, din campionatul Angliei. Dar luni i-a revenit zâmbetul pe buze datorită unui internaut.

Furios, Haaland s-a repezit la arbitrul Simon Hooper, pentru a-şi exprima dezacordul şi neînţelegerea faţă de oprirea fazei de atac. De asemenea, el a fost văzut certându-se şi cu Giovani Lo Celso de la Tottenham. În cele din urmă, câteva ore mai târziu, în mod evident nefiind calmat, el a distribuit în social media o înregistrare video a acţiunii controversate cu un simplu comentariu: "Wtf" (Ce naiba a fost asta?).

O zi mai târziu, atacantul s-a relaxat puţin. Ba chiar s-a trezit zâmbind din nou datorită unuia dintre cele mai faimoase tablouri din lume, "The Scream" (Ţipătul), al pictorului norvegian Edvard Munch.

Un internaut s-a distrat înlocuind figura terifiantă pictată de artistul decedat în 1944 cu chipul lui Erling Haalang, nebun de furie, cu mâinile pe cap. Imaginea "tabloului" a devenit rapid virală pe reţelele de socializare. Iar vedeta "Cetăţenilor" a ieşit repede din starea de furie. "Wtf, asta mi-a adus un zâmbet pe faţă pentru prima dată astăzi", a scris norvegianul pe X.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele