Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

După doar 7 luni petrecut în Grecia, James Rodriguez s-a despărţit de Olympiakos Pireu

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21095196/1/rodri.jpg

Ajuns la 31 de ani, James Rodriguez s-a despărţit după 7 luni de grecii de la Olympiakos Pireu.

Mijlocaşul ofensiv a bifat în scurtul său periplu 23 de partide şi 5 goluri.

"Olympiacos şi James Rodriguez au hotărât să renunţe la colaborare. James va fi mereu o parte din clubul nostru şi un membru al familiei alb-roşii.

Vrem să îi mulţumim pentru efortul depus şi îi dorim succes în viitor"
, este comunicatul elenilor.

În carieră, jucătorul columbian a mai evoluat pentru AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen şi Everton. Înainte să vină la Olympiakos a îmbrăcat tricoul celor de la Al Rayyan, cu care şi-a încheiat socotelile vara trecută.

mail-share icon Email
viewscnt