Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

E gata! Clubul din Serie A plăteşte 2,5 milioane de euro pentru fotbalistul din Superliga

CFR Cluj Publicat pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21690741/2/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-4.jpg

Răzvan Sava (22 de ani) a impresionat în poarta CFR-ului, iar tot mai multe echipe l-au luat în vizor.

Conform jurnalistului Nicolo Schira (cunoscut deja în Italia), CFR Cluj a ajuns deja la un acord cu Udinese, formaţie ce evoluează în Serie A.

Italienii vor plăti pentru Răzvan sava 2,5 milioane de euro plsu un milion de euro sub formă de bonusuri în schimbul goalkeeperului titular din Gruia. 

Portarul român va semna cu Udinese un contract valabil până în vara anului 2028, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut în cursul săptămânii viitoare.

Ardelenii îi caută deja înlocuitor lui Sava. CFR Cluj doreşte să îl aducă în Gruia pe Mihai Popa, portar ce se află sub contract cu Torino, conform jurnalistului Emanuel Roşu.

Portarul crescut în academia lui Hagi a mai trecut pe la Farul, Rapid, Unirea Constanţa Astra Giurgiu şi Voluntari. Ilfovenii l-au cedat în vara anului trecut la Torino pentru care nu a apucat să debuteze la prima echipă.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele