Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

E gata! Francezii au făcut anunţul cu privire la viitorul lui Boloni

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 3 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21615470/1/profimedia-0877820966.jpg

După ce a pierdut turul barajului cu Saint-Etienne, scor 2-1, Metz a împins returul în prelungiri, graţie unui succes cu acelaşi rezultat.

Până la urmă, echipa lui Boloni a retrogradat, după ce a mai încasat un gol în prelungiri şi va evolua în Ligue 2.

Antrenorul român a refuzat să ofere un răspuns concret privind viitorul său pe banca lui Metz, dar se pare că oficialii clubului francez i-au decis deja viitorul.

Conducătorii echipei s-au hotărât să îl demită pe Boloni, care mai avea contract un an, conform jurnaliştilor de la L'Equipe, citaţi de Ouest-France.

În vârstă de 71 de ani, Laszlo Boloni le-a mai antrenat de-a lungul carierei pe Nancy, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standart Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al-Ittihad, Antwerp, Gent şi Panathinaikos. De asemenea, Boloni a fost şi selecţionerul României, pentru o scurtă perioadă, între 2000 şi 2001.

mail-share icon Email
viewscnt