Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21740851/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-2.jpg

 

 

Tony a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Poli Iaşi.

Totuşi, antrenorul portughez nu va rămâne foarte mult timp fără un angajament. Se pare că Tony a fost ofertat şi este gata să bată palmă cu o altă echipă din România.

Confom GSP, Tony a fost contactat de Dani Coman şi este mutarea surpriză pe care o anunţase, în cursul zilei de astăzi, Viorel Tănase, unul dintre sponsorii divizionarei secunde.

FC Argeş a rămas fără antrenor după ce Nicolae Dică a fost demis, sâmbătă, în urma egalului cu CS Mioveni. 

Tony a antrenat-o pe Poli Iaşi pentru 16 meciuri, în perioada 1 aprilie 2024 - 4 septembrie 2024. Şase meciuri câştigate, două încheiate la egalitate şi opt înfrângeri a fost bilanţul lui Tony pe banca formaţiei ieşene.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele