Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

”E jumătate din el, l-a terorizat”. Un jucător de la Dinamo l-a impresionat pe Basarab Panduru

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21341793/1/fc-dinamo-bucuresti-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-08-10-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu CFR Cluj, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan. În minutul 7 s-a accidentat Camora, care a şi fost înlocuit. Dinamo a deschis scorul în minutul 10, prin Hakim Abdallah, care a înscris din pasa lui Ilic.

După o primă repriză slabă, clujenii au început mai bine în partea secundă, iar Bîrligea a profitat de assist-ul lui Cvek pentru a egala, în minutul 58.

Basarab Panduru l-a remarcat din tabăra dinamoviştilor pe internaţionalul de tineret Costin Amzăr (20 de ani), un fotbalist ce a avut prestaţi solide în acest sezon, fiind om de bază în garnitura lui Burcă.

”Pe Mogoş, Amzăr, care e jumătate din el, l-a terorizat. Când îl vedea pe Amzăr, o lua la fugă. Îşi punea mâinile în cap. Nu mai ştia Mogoş ce să facă”, a declarat Panduru, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele