Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

"E o mândrie pentru mine”. Louis Munteanu, desemnat ”tricolorul” lunii mai

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21223680/1/munteanu.jpg

Proaspăt campion al României cu Farul Constanţa, Louis Munteanu a fost ales de către fanii naţionalei ”tricolorul” lunii mai. Acesta ar putea debuta în prima reprezentativă la meciul cu Kosovo, de pe 16 iunie, chiar în ziua în care împlineşte 21 de ani.

Munteanu s-a declarat foarte optimist înainte de partidele din luna iunie şi e de părere că se pot lua 6 puncte din confruntările cu Kosovo şi Elveţia.

"E o mândrie pentru mine şi sper să am evoluţii bune la echipa naţională, dacă voi fi folosit. Da, e cel mai bun sezon din carieră. Mă bucur că am reuşit să marchez zece goluri. Asta visam când am revenit, să am evoluţii foarte bune şi să câştig titlul cu Farul.

Este o dorinţă foarte mare, este un grup foarte unit aici şi sperăm să luăm cât mai multe puncte. Este foarte important meciul cu Kosovo, trebuie să luăm cele trei puncte şi să facem un meci foarte bun.

Trebuie să fim aici cu mintea şi să încheiem sezonul cu două victorii, ar fi extraordinar. Ăsta e visul meu de mic copil, să debutez. Dacă aş intra, mi-aş da viaţa pe teren şi, cu siguranţă, o să fac o figură frumoasă"
, a declarat jucătorul celor de la Farul, pentru FRF.

Amical surpriză jucat de echipa naţională, cu o formaţie din Liga 2

 

Echipa naţională a României a disputat duminică dimineaţă un meci amical cu nou promoata în Liga 2, Tunari.

Obiectivul lui Edi Iordănescu a fost acela de a pune în practică exerciţiile tactice. S-au jucat 3 reprize a câte 30 de minute.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt