Ultima oră
Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro

Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:10
mail-share icon Email

Elias Charalambous a ajuns la FCSB în primăvara anului 2023. De atunci, acesta şi-a trecut în CV un titlu, o Supercupă şi mai multe victorii importante în competiţiile europene.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21762707/1/lask-linz-fcsb-play-off-europa-league-22-08-2024-7.jpg

Cipriotul a ajuns să fie cel mai longeviv antrenor a campioanei de la primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf încoace. Despre Charalambous s-a vehiculat că deja s-au interesat mai multe echipe din campionatul CIprului, dar, cel puţin deocamdată, tehnicianul nu se gândeşte să plece de la FCSB.

Întrebat despre o posibilă experienţă la cârma naţionalei Ciprului, Elias Charalambous a dat de înţeles că nu ar refuza o asemenea propunere şi a punctat că ar fi o onoare pentru el, semn că şi-ar dori ca un astfel de scenariu să se întâmple.

Totuşi, Charalambous a spus că deocamdată vrea să continue să antreneze echipe de club.

"Dacă naţionala te cheamă este ceva special pentru orice antrenor. Chiar şi când eram jucător, era foarte important să îţi reprezinţi ţara. Aşa că pentru mine, cu siguranţă, ar fi un moment special dacă voi fi căutat vreodată de naţională.

Dar, să fiu sincer, acum sunt atât de înfometat să muncesc, încât prefer munca zilnică de la o echipă de club fiindcă la naţională nu este o activitate zilnică. Nu ştii niciodată în viaţă, deciziile se pot schimba, dar la cum mă văd acum, în acest moment aş prefera să lucrez la un club", a declarat Elias Charalambous, conform Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele