Ultima oră
Anderlecht are un nou antrenor demiterea danezului Brien Riemer Anderlecht are un nou antrenor demiterea danezului Brien Riemer
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru

Echipa pe care o va antrena Liviu Ciobotariu din sezonul viitor. Prezentarea ar trebui să fie în scurt timp

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21213751/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-12-02-2023.jpg

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu îşi va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări, a anunţat clubul ardelean.

Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino şi preparatorul fizic Ionel Colonel. Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câştigat de două ori Cupa României şi o dată Supercupa.

Înlocuitorul său va fi Liviu Ciobotariu, care dacă ultimele detalii ale negocierilor decurg conform planului, urmează să fie prezentat în scurt timp, informează PlaySport.

Recent, Ciobotariu a dezvăluit că are oferte din străinătate şi a punctat că are nevoie de o scurtă perioadă de linişte pentru a lua o decizie finală.

”Am avut o discuţie cu jucătorii, pentru că lucrurile nu erau în regulă.

Am luat trei goluri care puteau fi evitate. Vreau să fac o paranteză şi vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au crezut în rezultat.

(n.r. despre plecare) Nu ştiu, o să văd, o să mă liniştesc şi o să iau o decizie.

Mă gândesc la o schimbare, am şi câteva oferte de afară. Nu ştiu, deocamdată am astea două zile, mă gândesc şi o să vă dau un răspuns”
, a explicat Ciobotariu, la finele partidei de vineri cu FCU Craiova, pierdută la penalty-uri, în barajul pentru Conference League.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele