Ultima oră
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”
Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei

Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4

Bundesliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 21:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21756855/1/profimedia-0917295154.jpg

 

 

Bayern Munchen a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 3-3, cu gruparea Eintracht Frankfurt, într-un meci din etapa a şasea a Bundesligii.

Bayern a deschis scorul pe Deutsche Park Bank, în minutul 15, prin Kim Min-Jae, care a primit de la Thomas Muller. Eintracht a egalat repede, în minutul 22, când a înscris Omar Marmoush.

Marcatorul s-a transformat în pasator, în minutul 35, când Hugo Ekitike a adus gazdele în avantaj. Dayot Upamecano a egalat pe tabelă în minutul 38, pentru ca Michael Olise să-i readucă pe bavarezi la conducere în minutul 53. Eintracht a marcat golul egalizator în minutul 90+4, prin Marmoush, şi partida s-a terminat 3-3.

Bayern este lider în Bundesliga, cu 14 puncte, urmt de RB Leipzig, cu acelaşi număr de puncte, iar Eintracht e pe locul 3, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele