Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Elveţianul Sandro Scharer va arbitra Supercupa Europei dintre Real Madrid şi Atalanta Bergamo

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21700285/1/sch.jpg

Comisia de arbitri UEFA l-a desemnat pe Sandro Schärer (Elveţia) să arbitreze Supercupa Europei dintre Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Atalanta, câştigătoarea Ligii Europa, care va avea loc miercuri, pe Stadionul Naţional din Varşovia, Polonia.

În vârstă de 36 de ani, el este arbitru internaţional din 2015 şi a oficiat 86 de meciuri UEFA în cariera sa de până acum.

El a fost selectat ca arbitru pentru UEFA EURO 2024, unde a fost desemnat pentru două meciuri din faza grupelor. De asemenea, a arbitrat un meci eliminatoriu în Liga Europa şi Conference League în sezonul trecut.

Schärer conduce o echipă de arbitri experimentată pentru Supercupa UEFA, şase dintre cei şapte membri luând parte la Campionatul European. El va fi asistat de colegii săi elveţieni Stéphane De Almeida şi Jonas Erni, în timp ce Mykola Balakin (Ucraina) va acţiona ca al patrulea oficial.

Bastian Dankert (Germania) este arbitru VAR şi va fi asistat de Fedayi San (Elveţia) şi Christian Dingert (Germania).

 

mail-share icon Email
viewscnt