Ultima oră
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”
A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe” A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe”

Ely Fernandes, aproape de altă echipă din România. Conducerea va decide dacă îi oferă contract

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21499831/1/ely.png

Ely Fernandes (33 de ani) se pregăteşte cu divizionara secundă Gloria Buzău, unde a jucat într-un amical cu rezervele Petrolului, câştigat de formaţia lui Andrei Prepeliţă cu 3-1.

Mijlocaşul din Insulele Capului Verde aşteaptă să vadă dacă conducerea buzoienilor îi va oferi un contract. Fără echipă din vara anului trecut, condiţia fizică este principala problemă pentru care Ely nu a semnat deocamdată.

Acesta a adunat peste 100 de meciuri şi 11 goluri în prima ligă, având în CV: Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa.

Deocamdată e doar în pregătire cu Gloria Buzău, a ajuns joi la Buzău, joi dimineaţă. Ultima dată a jucat la Universitatea Cluj, dar a fost campion cu Farul lui Gică Hagi”, a spus Cristian Ceauşel, preşedinte Comitetului Executiv al Gloriei Buzău, pentru cei de la Campus TV.

Ely Fernandes ar putea debuta la Buzău în prima etapă a anului din Liga 2, când elevii lui Prepeliţă vor întâlni Progresul Spartac.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele