Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

Emma Răducanu, conferinţă de presă atipică. A răspuns în 58 de cuvinte la 16 întrebări

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21106866/1/twitter-us-open.jpg

Britanica Emma Răducanu, locul 85 WTA, s-a retras de la turneul de la Madrid, din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, au anunţat, miercuri organizatorii competiţiei.

Răducanu urma să o întâlnească în primul tur pe Viktoriya Tomova, lucky loser.

Marţi, presa britanică a remarcat că Emma Răducanu a susţinut o conferinţă de presă de aproape trei minute în care i s-au adresat 16 întrebări şi ea a spus în total 58 de cuvinte.

“Cum eşti acum? Te simţi... Am fost la Miami, a fost strâns (în primul tur cu Bianca Andreescu)... dacă aii fi câştigat acele puncte de break în primul game al setului trei cred că ai fi putut câştiga. A fost ceva încurajator pentru Indian Wells?”, a fost una dintre întrebări, la care sportiva a răspuns: “Da, a fost o deplasare bună în America, meci dur. Însă da, mergem mai departe”.

În rest, răspunsurile au fost gen: “Asta este siituaţia”, “Da”, Da, evident”, Da, îmi place de ea”, “Nu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele