Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Emma Răducanu nu a fost inclusă în echipa Marii Britanii pentru întâlnirea cu Franţa din Billie Jean King Cup

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21062754/1/twitter-us-open.jpg

Emma Răducanu, locul 77 WTA, nu va juca pentru Marea Britanie în întâlnirea de Billie Jean King Cup cu Franţa, din aprilie.

Echipa care o are căpitan pe Anne Keothavong va juca împotriva Franţei în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Britanicele care vor înfrunta Franţa sunt Harriet Dart, Heather Watson, Katie Boulter, Alicia Barnett şi Olivia Nicholls.

“Sunt bucuroasă să anunţ aceeaşi echipă care a juucat la Glasgow în urmă cu câteva luni. Au fost atunci câteva prestaţii memorabile”, a afirmat Keothavong.

“Emma este indisponibilă pentru această întâlnire, dar abia aşteptăm ca ea să revină în echipă în viitor”, a precizat ea.

Emma Răducanu a participat în această perioadă la turneul de la Indian Wells, la care a ajuns până în optimile de finală. Ea a fost eliminată de liderul WTA, Iga Swiatek.

Întâlnirea Marea Britanie – Franţa va avea loc în 14 şi 15 aprilie, la Coventry.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele