Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21410208/1/sali.jpg

Farul Constanţa şi FC Dallas (SUA) au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Enes Sali la formaţia care evoluează în Conferinţa Vest din MLS (Major League Soccer).

După ce a debutat în primul eşalon în tricoul Farului, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc şi apoi cel mai tânăr jucător care a evoluat în istoria primei reprezentative a României.

Format la Academia Hagi, Enes Sali a jucat pentru echipa noastră de seniori în 56 de partide în toate competiţiile, în care a marcat 4 goluri şi a oferit două pase decisive.

Enes Sali se va alătura noii echipe în prima parte a anului viitor, după efectuarea formalităţilor de obţinere a vizei.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele