Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Englezii au reacţionat după ce Drăguşin a stat două meciuri consecutive pe bancă: "Şansele scad dramatic"

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21496771/1/profimedia-0837004860-1.jpg

Radu Drăguşin a fost cumpărat de Tottenham în această iarnă de la Genoa, în schimbul sumei de 31 de milioane de euro. Este o sumă importantă, având în vedere că cel mai scump transfer din istoria londonezilor este Tanguy Ndombele, pe care au plătit 62 de milioane de euro.

Radu Drăguşin a adunat aproximativ 30 de minute în tricoul londonezilor. Internaţionalul român a intrat doar pe final în meciurile cu Manchester United, Brentford şi Everton, iar la confruntările contra celor de la Brighton şi Wolverhampton a fost rezervă neutilizată.

Englezii au reacţionat: "Trebuie să fie răbdător"

Având în vedere eliminarea lui Tottenham din Cupa Angliei, jurnaliştii englezi sunt de părere că Radu Drăguşin nu va mai prinde multe minute în tricoul lodonezilor. În Premier League, antrenorul Ange Postecoglou mizează pe cuplul de fundaşi centrali Romero - Van de Ven şi nu are motive să îi odihnească pentru a-i face loc lui Drăguşin.

"Faptul că Tottenham a fost eliminată din Cupa Angliei şi va avea un singur meci pe săptămână până la finalul sezonului face ca şansele lui Drăguşin de a prinde minute să scadă dramatic.

Fundaşul trebuie să fie răbdător în următoarele luni şi, cel mai probabil, nu vom vedea cea mai bună versiune a lui mai devreme de începutul stagiunii viitoare" , au transmis cei de la Spurs Web.

Drăguşin l-a speriat pe Son

Potrivit sursei citate anterior, căpitanul lui Tottenham a fost speriat de Radu Drăguşin la prima interacţiune pe care cei doi au avut-o din cauza staturii masive pe care o are fundaşul român.

"Am fost puţin speriat la început pentru ca este un jucător foarte mare, dar am vorbit de câteva ori şi mi-am dat seama că este o persoană super blândă şi talentată. Eu sunt atacant, el e fundaş. Sper să vorbim mai mult despre cum putem să le cauzăm probleme adeversarilor pe teren" , a declarat Son.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele