Ultima oră
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”
LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty

Episod şocant! Daniel Pancu a sărit să îl bată pe arbitru

România U21 Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:37
mail-share icon Email

Naţionalele de tineret ale României şi Elveţiei se întâlnesc, astăzi, începând cu ora 19:00, în ultima etapă a preliminarilor Campionatului European din 2025. Partida poate fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21802766/2/pancu.png

România se duelează cu Elveţia într-un meci cu calificarea la EURO U21 2025 pe masă. Un episod halucinant s-a petrecut în minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "tricolorii mici". Louis Munteanu a fost faultat foarte dur, moment în care arbitrul i-a acordat jucătorului elveţian doar cartonaşul galben.

Când a văzut decizia, Daniel Pancu a intrat pe teren şi s-a dus glonţ sper arbitru. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu s-a rezumat doar la a îl certa pe central şi a vrut să îl lovească, dar arbitrul s-a ferit. Între timp, Akdag se lupta să îl ţină în frâu pe Daniel Pancu.

În mod evident, Daniel Pancu a fost eliminat, iar Blănuţă, aflat pe bancă, a avut aceeaşi soartă. Atacantul Universităţii Cluj a fost implicat şi el în altercaţie. De asemenea, centralul şi-a schimbat decizia iniţială şi Jaquez, fotbalistul elveţian care l-a faultat pe Louis Munteanu, a fost eliminat.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele