Ultima oră
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”
LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty LIVE TEXT | Lituania - România 1-1. Răzvan Marin egalează din penalty

”Este aşteptat”. Clubul din Superliga care şi-a manifestat interesul pentru Claudiu Micovschi

UTA Arad Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21802737/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-3.jpg

 

 

Claudiu Micovschi (24 de ani) e pe punctul să bifeze o nouă schimbare de echipă! Mijlocaşul lateral ar putea să o părăsească pe Rapid în această iarnă.

Fără gol în actualul sezon, Micovschi este dorit de UTA Arad, club unde a jucat stagiunea precedentă sub formă de împrumut. Giuleştenii l-au adus în Superliga în august 2023, de la formaţia italiană Avellino.

Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA, a dezvăluit că nu s-au demarat negocieri cu Rapidul pentru Nicovschi, dar fotbalistul e primit înapoi cu braţele deschise.

”Negocieri nu există cu cei de la Rapid. Dar, pot să vă confirm că Micovschi este aşteptat oricând să revină, dacă doreşte şi el, sau în cazul în care clubul Rapid consideră că este în avantajul atât al clubului, cât şi al jucătorului, să evolueze la noi. Ştiu că Micovschi s-a simţit foarte bine la Arad, este şi aproape de casă. Nu cred că ar refuza o colaborare, dacă se iveşte ocazia. A fost un transfer din care au câştigat ambele echipe, dar şi jucătorul. Deci, poate că se va repeta.

Am discutat cu Mircea Rednic despre problema asta şi este de acord cu o revenire a jucătorului. Nu am intrat în contact cu nimeni de la Rapid, pentru că nu este perioadă de mercato. Vorbim despre un jucător sub contract, nu vrem să influenţăm cumva evoluţiile, cu astfel de discuţii. El trebuie să fie concentrat pe ceea ce are de făcut la Rapid, în perioada aceasta. Dar, în cazul în care va apărea oportunitatea în iarnă, UTA este doritoare să-l readucă pe Micovschi”
, a declarat Alexandru Meszar, pentru cei de la ProSport

  • Micovschi are 8 selecţii şi un gol pentru naţionala U19 a României şi e cotat de Transfermarkt la suma de 650.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele